برپایی سمینار تخصصی "سیاستهای توسعه ای سفر و گردشگری با رویکرد شهر گردشگر"

سمینار تخصصی "سیاستهای توسعه ای سفر و گردشگری با رویکرد شهر گردشگر" توسط مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در نخستین نمایشگاه بین المللی اقتصاد و سرمایه گذاری در گردشگری برگزار شد.

ادامه مطلب
برپایی غرفه مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در نخستین نمایشگاه بین المللی اقتصاد و سرمایه گذاری در گردشگری

مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در نخستین نمایشگاه بین المللی اقتصاد و سرمایه گذاری در گردشگری به معرفی محصولات فرهنگی خود پرداخت.

ترویج وب گاه در صنعت گردشگری

هدف این کتاب کمک برای در معرض دید قرار دادن وب گاه شما و جذب بازار هدف بر خط است. شما یاد خواهید گرفت که چگونه یک استراتژی برای بازاریابی اینترنتی در رابطه با محصولات و خدماتی که عرضه می کنید و همچنین در رابطه با بازار هدف خود تدوین نمایید.

تعیین ظرفیت گردشگری کا رآفرین در جزیره قشم به منظور توسعه پایدار گردشگری

امروزه بررسی ظرفیت گردشگری پایدار جهت تعیین دامنه ظرفیت پذیرش، از موضوعات مهم در بحث گردشگری کار آفرین به شمار می رود. جزیره قشم به عنوان یکی از مقاصد گردشگری کشور، با توجه آسیب پذیر بودن آثار فرهنگی و جاذبه های طبیعی و همچنین وجود ژئوپارک ثبت شده در آن، بحث حفاظت از ژئوپارک و در مجموع گردشگری این جزیره کاملا ضروری است.

مرور نظامند پیامدهای اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی گردشگری در ایران

گردشگری به عنوان یک صنعت پیشرو موردتوجه تمامی کشورها، به ویژه کشورهای در حال توسعه قرار گرفته است و رونق آن تاثیرات مثبت و منفی در زمینه های اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی بر کشورها و ساکنان آن داشته است. در همین راستا پژوهش حاضر با هدف بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی- فرهنگی و زیست محیطی حاصل از توسعه گردشگری بر کشور ایران به بررسی مطالعات انجام شده در این حوزه پرداخته است.

سفر بدون ویزای عراقی‌ها به مناطق آزاد

مشابه ایرانیان که برای سفر به عراق باید ویزا بگیرند، گردشگران عراقی نیز برای سفر به ایران نیاز به گرفتن ویزا دارند و باید هزینه‌های دریافت ویزای ایران را بپردازنداما ورود به مناطق آزاد مستثنی می باشد.

ادامه مطلب

رییس مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان خبر داد: رقابت بیش از ۴ هزار نفر در آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری در ۲۸ استان کشور/ برگزاری مرحله‌ی دوم آزمون در بهمن‌ماه

رحیم یعقوب‌زاده گفت: آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری با همکاری مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران در ۲۸ استان کشور به‌طور هم‌زمان با حضور ۴ هزار و ۸۰۵ متقاضی برگزار شد و در تلاش هستیم که برگزاری آزمون این دوره در بهمن‌ماه هم به این مرکز سپرده شود.