آسیب‌های کرونا در گردشگری و راهکارهای برون‌رفت از آن

در حال حاضر و با شیوع کرونا، کسب و کارها و فعالیت‌های صنعت گردشگری و هتل‌داری با بحران شدیدی مواجه شدند و در حال ورشستگی هستند. همه‌گیری ناشی از ویروس کرونا، همه‌ جهان را تغییر داده‌ و نه فقط در کوتاه‌مدت، بلکه اثراتی بلندمدت خواهد داشت.

بازگشت گردشگری به ووهان چین

همزمان با آغاز تعطیلات ۵ روزه روز جهانی کارگر در چین، شهر ووهان و استان هوبی درهای اماکن و مناطق گردشگری را بعد از حدود ۵ ماه به روی گردشگران باز کرد.

همزمان با آغاز تردد بین استان‌ها «الگوی سفر» پیشنهاد شد

کمیته «گردشگری و فضاهای ورزشی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا» به دنبال آغاز ترددهای بین‌استانی از ابتدای اردیبهشت‌ماه، اعلام کرد: الگوی «سفر منفرد و هوشمند» بر مبنای رعایت کامل پروتکل الزامات بهداشتی و حفظ سلامت هموطنان، به ستاد ملی مدیریت کرونا پیشنهاد شده است.

ادامه مطلب

گراف جهانی از سقوط گردشگری/ توریسم ۲۰۲۰ با سنگین‌ترین رکود ۲۰ سال اخیر دست و پنجه نرم می‌کند

شیوع ویروس کرونا و همه‌گیری آن در سراسر جهان و تبدیل شدن به بزرگ‌ترین بحران جهانی پس از جنگ‌جهانی دوم تمامی معادلات و پیش‌بینی‌های ۱۰ ساله کارشناسان را برهم زد و بازار گردشگری با بیشترین آسیب که به مراتب بسیار بیشتر از رکود اقتصادی جهان در سال ۲۰۰۹ و شیوع سارس در سال ۲۰۰۳ مواجه خواهد شد.

کتاب داستان های گردشگری ایران

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری سازمانی جهانی گردشگری UNWTO پروژه‌ای را به پایان رساندند که با نام داستان‌های گردشگری ایران منتشر شد.

سفرهای توریستی چینی ها به ایران ممنوع می شود
معاون وزیر بهداشت

سفرهای توریستی چینی ها به ایران ممنوع می شود

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بازگشت ۷۰ ایرانی مقیم ووهان چین در هفته آینده خبر داد و گفت: طبق نامه ای که امروز از وزارت بهداشت به دولت ارسال می شوند، سفرهای تفریحی از چین به ایران ممنوع و سفرهای کاری نیز محدود می شود.

معرفی برترین استارتاپ های گردشگری خارجی

معرفی برترین استارتاپ های گردشگری خارجی گسترش کسب و کارهای حوزه گردشگری در کشور ایران که صاحب ظرفیت‌های گسترده‌ای است می‌تواند زمینه‌ای باشد تا کسب و کارهای مشابه فعال شده و به رونق گردشگری کمک کنند. از این رو تصمیم گرفتیم به معرفی برترین استارتاپ های گردشگری بپردازیم.

ادامه مطلب

با اتوبوس به سفر برویم یا قطار؟

آیا تا به حال پیش از سفر به این سوال برخورد کرده‌اید که بهترین وسیله‌ حمل‌ونقل برای شما چیست؟ بسته به مسافت و نوع تردد می‌توان از راه‌های مختلفی برای رفت‌وآمد استفاده کرد. خودروی شخصی یا اتوبوس، قطار یا هواپیما... اما شما بهترین وسیله حمل‌ونقل چطور انتخاب می‌کنید؟

ادامه مطلب

پوستر سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی‌‌و‌سومین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی رونمایی شد/ تیموری: خبرهای خوبی در راه است

مراسم رونمایی از پوستر سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و سی‌و‌سومین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، روز گذشته (دوشنبه ۷ بهمن ۹۸) در هتل لاله تهران برگزار شد.

اختتامیه سیزدهمین دوره طرح ملی ایران، مرز پرگهر پایان یافت

اختتامیه سیزدهمین دوره طرح ملی ایران، مرز پرگهر با محوریت شهر گردشگر با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، معاون فرهنگی وزارت علم، تحقیقات و فناوری، شهردار شهر اصفهان، نماینده مجلس و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس و جمعی از دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزه گردشگری در دانشگاه تهران برگزارشد.